Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Levering en Verzendkosten

Leveringsinformatie

Indien u bij ons een bestelling plaatst kunt u het bestelproces volgen via e-mail. Ook indien u een account heeft aangemaakt en als u ingelogd bent op uw account kunt u de status van uw bestelling zien, Prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Gegevens-, prijs- en modelwijzigingen voorbehouden. Minimaal 12 maanden fabrieksgarantie.


Levertijd

De meeste bestellingen gaan dezelfde dag nog de deur uit indien besteld voor 18.00 uur en worden de volgende dag al geleverd.


Verzendkosten

Bij verzending van de door u bestelde producten maken wij gebruik van bezorging door PostNL, DPD en DHL. U kunt tijdens het afrekenproces kiezen uit diverse opties.

De kosten voor het verzenden van uw bestelling proberen wij natuurlijk altijd zo laag mogelijk te houden. Bijvoorbeeld door kleine producten per post te versturen in een bubbelenvelop in plaats van een doos.

De exacte verzendkosten van uw bestelling vindt u terug in uw winkelwagen. De belangrijkste richtlijnen daarbij zijn:

  • Afhalen op afspraak in Haarlem: gratis
  • Bezorging pakketten van maandag t/m zaterdag.
  • Bezorging per enveloppe post: € 1.95
  • Bezorging van brievenbuspakket met Track&Trace: € 2,95
  • Bezorging van pakket met Track&Trace op huisadres: € 3,95
In Nederland worden maximaal twee pogingen gedaan om het pakket te bezorgen. Als uitreiking aan de deur of bij een van de buren niet mogelijk is, kan het poststuk tot drie weken daarna op een afhaal locatie worden afgehaald.